Despre Noi

Te sunam noi? Lasa-ne numarul!

Contego Cafe

Totul a pornit de la o pasiune: pasiunea pentru cafea. Echipa noastra a inceput sa se formeze acum mai bine de 4 ani din dorinta de a aduce pe piata romaneasca cafea buna pentru cei care apreciaza cafeaua de specialitate si nu numai. Din dorinta de a deveni mai buni, specialistul nostru prajitor s-a perfectionat absolvind workshop-ul de roasting organizat si certificat de Coffee Consulate din Germania.

Astfel, hotarati sa aducem iubitorilor de cafea cele mai bune soiuri din diferite colturi ale lumii, am deschis la inceputul anului 2015 cafeneaua The Coffee Factory, de pe bulevardul Regina Elisabeta numarul 54. In mica fabrica, boabele verzi de cafea sunt prajite, ambalate si, daca e cazul, macinate, iar tot procesul are loc manual- fapt care asigura cea mai buna calitate a cafelei.

 

Contego Caffee
contego cafe

Cafea 100% naturala

Cafeaua Contego Coffee este 100% naturala si mereu proaspat prajita. Avem grija sa prajim odata la 2-3 zile pentru a ne pastra prominsiunea fata de voi de a va oferi cafea atunci cand aceasta isi atinge varful de aroma si savoare.

Si pentru ca stim ca adevartii pasionati sunt dornici sa guste si sa experimenteze noi arome de cafea, suntem in continua cautare a celor mai bune boabe pe care le prajim special pentru voi.

Cafeaua Contego Coffee in imagini